Densize terbiyesize de bakın hele.!(Gece gece sinir sistemimi devre dışı bıraktı )
Türk vatandaşlığından çıkacakmış..TÜRK olmak zor iştir...Anlayacağınız ağır gelir bu onuru herkes taşıyamaz(Canın cehemneme demiyorum) güle güle hanım abla..
Biz barış ve özgürlük sevdalısı TÜRK ULUSU'yuz ve her zaman buradayız... Hainlere-bölücülere-yobazlara -işbirlikçilere,,faşizme ,Conilere Yankilere,Emperyalizme geçit yok..!
Türküz ,Kürdüz ,Arabız.. Filistin 'de ,Bağdat'ta dünyanın her yanındayız bu memleket bizim.. Yaşasın halkların kardeşliği..Yaşasın TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE...
Dipnot:
Ay harbiden kıskandım (Cahil) cesaretine hayran kaldım doğrusu ..
Uzaktan kumanda Avrupalı ağabeyleri Orhan Pamuk(yan) misali 'Yılın Çanak Yalayıcısı'seçip bir Nobel'de bu kadına versinler bari((:
Gel ateşe gel güneşe...Sen de katıl bize...
Türk toplumunun tabanın da köklü bir burjuva sınıfı olmadığı burjuvaziye karşı büyük bir özenti duyar olduk...
Talklitçilik ve olay sınıf atlama hevesi herkesi sarmış durumda.!
Gözteriş ,abartı , geri gidiş ,saltanata-hilafete özlem vs. vs.
Durumlar vahim gidişat gerçekten kötü...
Kendi adıma Türk olmaktan daima onur duyarım ..Ama mutluluk konusuna gelince pek o kadarda emin değilim...
Bağışla biz ATAM.!
Gel ateşe gel güneşe...Sen de katıl bize...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız